De Pony's

Powerboy

Powerboy

Powerboy is een bont ruintje, hij is een kruising welsh shetlandpony, een echt baasje maar wel een harde werker. Powerboy houd van springen en galopperen, zijn favoriete hobby is gras eten, heb je hem aan een halstertouwtje vast pas dan maar op dat je niet in een weiland of berm te recht komt bij van die heerlijke grassprietjes.

Sunny

Sunny

Sunny is een erg lieve haflinger dame en heeft prachtige lange manen, in het rijden is ze erg lief maar wordt het liefst niet moe. Soms is ze een beetje eigenwijs, ze gaat dan ook het lekker haar eigen gangetje en is dol op eten, en haar haflinger vriendin Jans.

Floris

Floris

Floris is de broer van Boris, en is een D pony ruin. Floris is altijd erg fanatiek met de lessen vooral het springen is zijn favoriet. Het liefst eet Floris alleen maar brok en wordt hij lekker geborsteld. Floris is heel lief en overal voor in.

Guusje

Guusje is een mooie witte C pony, ze heeft prachtige manen. Haar hobby's is vies worden om daarna weer heerlijk geborsteld te worden. In de lessen doet Guusje altijd enorm haar best, ze is een erg lieve merrie. Tegen andere pony's doet ze altijd heel stoer, ze is lekker zichzelf. Guusje houd van snoepjes, worteltjes en lekker rollen.

Finnie

Finnie

Finnie is een appaloosa pony, op haar linker achterbeen zit een mooie pantervlek wat haar heel bijzonder maakt. Finnie is altijd erg braaf, en is super lief. Ze heeft prachtige manen, waar dan ook regelmatig vlechtjes in gemaakt worden. Finnie houdt er van betutteld te worden en lekker appeltjes te eten. 

Boris

Boris

Boris is een leuke D pony ruin, hij wil altijd werken maar is soms wel een beetje ondeugend. Hij houd van worteltjes en lekker galopperen door het weiland. Hij is de broer van Floris en heeft dezelfde mooie kleur.

Kerst

Kerst

Kerst is onze kleinste pony, een echte Shetlander. Met zijn enthousiasme weet hij ieder ruitertje fanatiek te maken, hij houd van springen en dressuur proefjes. Vooral galop is zijn favoriete onderdeel. Kerst vindt het erg saai als hij niet mee mag doen in de lessen en geeft dit aan door lekker te hinniken meestal komt iemand hem dan wel lekker borstelen of vertroetelen. 

Jans

Jans

Jans is al een dame op leeftijd en loopt af en toe nog mee in de lessen, Jans is ieder op kinderfeestje of ponydag van de partij. Ze loopt dan het liefst voor de wagen en laat zich langs auto's, bussen en ijscotenten sturen zonder ook maar op of om te kijken. Jans houd ook van mooie vlechten in haar manen, en vindt het leuk om te ontsnappen.

Pipo

Pipo

Pipo is een pittige tante die altijd haar beste beentje voorzet, ze houd van wedstrijden, springen en dressuur rijden. Pipo is een slimme welshpony die haarfijn het karakter van haar ruitertje en de omgeving aanvoelt. Verder is ze dol op paardensnoepjes en appeltjes.